Veertigdagentas en Palmpasen to go

Plaatje voetwassingEEN SPOOR VAN LIEFDE. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar met de kinderen naar Pasen toeleven. Omdat we nog niet bij elkaar kunnen komen, nodigen we iedereen uit om thuis met ons mee te doen. Gezinnen met basisschoolkinderen krijgen een Veertigdagentas thuisbezorgd, met onder andere een boekje met bijbelverhalen en een poster om naar Pasen toe te leven. De verhalen en extra materiaal - uitleg, dingen om te doen, filmpjes – komen vanaf komend weekend ook hier op de website.

Het materiaal van het project is afkomstig van Bijbelbasics, debijbel.nl/bijbelbasics. We hebben nog een paar boekjes en posters over. Misschien zijn er grootouders die ze ook willen gebruiken, stuur dan een berichtje naar Els (zie onder). De poster en plaatjes staan ook hier om te printen.

PALMPASEN TO GO. Ook al kunnen we dit jaar niet bij elkaar komen, we gaan wel Palmpasenstokken maken! Op zaterdag 27 maart kun je tussen 12 en 14 u een Palmpasenpakket afhalen bij de kerk: een houten kruis, versiering en lekkers om eraan te hangen. Bak zelf thuis broodhaantjes om de stok compleet te maken. (Klein)kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen gratis meedoen, stuur wel even een mailtje/appje naar Els Smit els.smit@outlook.com / 06-46860813.

Voor meer info over het jeugdwerk in de Tuindorpkerk: bel, app of mail Lisette Weenink 06-19947404 / lawajh@telfort.nl