Kampeerweekend 29/30 juni 2019: Laatste kans!

Je hebt werkers van het eerste uur (die hebben zich al aangemeld) en werkers van het elfde uur (die kunnen alsnog in de wijngaard terecht). Je hebt haantje- de- voorsten en kat-uit-de-boom kijkers, trendsetters en navolgers, eersten de besten en last but not leasten.
Er zijn op onze vertrouwde veldje K nog een paar plekken voor last minute boekers. Grijp je kans en hak de knoop nu door. Voor de organisatie en de kostenberekening willen we graag langzamerhand precies weten, wie (weer) van de partij is.

Het is al vaker gemeld, maar dit keer organiseren we een kampeerweekend- nieuwe-stijl onder het motto: Niets moet, alles mag! Aan het einde van een druk werk- en kerkseizoen even uitblazen. Er worden wel een paar activiteiten aangeboden, maar deelname is niet verplicht. Dat betekent, dat er meer tijd en ruimte is voor spontane ontmoetingen & verdiepende gesprekken in een ontspannen sfeer onder het motto: minder moeten, meer ont-moeten. Terug naar hoe het ooit begon.

Het centrale deel van het kampeerweekeinde is van zaterdag 29 juni (rond 13 uur) tot en met zondag 30 juni (rond 13 uur) en is daarmee teruggebracht tot 1 overnachting. Eerder komen of langer blijven is natuurlijk mogelijk (tegen extra kosten). Inmiddels hebben zich al aangemeld: oud en jong, singles en gezinnen, vrijgestelden en loonslaven. Daar zitten al aardig wat mensen bij, die hun weekend al op vrijdag starten.

Meld(t) je aan voor dit unieke Tuindorpkerk kampeerweekend op onze stamcamping in Baarn nu het nog kan. Stuur een mailtje met je gegevens naar ruud.moll@gmail.com.
Vragen, complimenten of bedenkingen? Spreek iemand van de weekendcommissie aan!

We horen graag van je!

Hartelijke groeten van Corrie, Erwin, Jan, Letty, Marianne, Myrre, Ruud en Ties