Verhuizing Tuindorp-Oost

De kogel is eindelijk door de kerk. De verhuizing zal tussen maandag 8 juni en donderdag 11 juni plaats vinden. Vanwege de Corona is er een slim plan bedacht: alle bewoners zullen maandagochtend na het ontbijt naar Buitenhof gaan (deel van de nieuwbouw), waar ze op een tijdelijke 'logeerkamer' komen , voorzien van alle gemakken. Vrijdagochtend 12 juni gaan ze naar hun dan inmiddels ingerichte appartement.

Familie en anderen zullen in de tussenliggende dagen het appartement in Tuindorp-Oost verhuisklaar maken. Vervolgens zullen verhuizers de uitgezochte spullen naar het betreffende nieuwe appartement in Buitenhof brengen. Het is de bedoeling dat donderdagavond 11 juni alles opgeleverd is en de BG, 1ste, 5de en 6de etage zullen dan grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd worden en afgesloten. De volgende ochtend kunnen de bewoners dan naar hun appartement.

Een hele operatie, waarbij de bewoners dus 'veilig' op hun logeerkamer en de huiskamer op de verdieping verblijven waar verder alleen medewerkers zullen komen. Er zal daar ook voor ze gekookt worden en activiteiten zullen in de huiskamer zijn. Gelukkig zijn er bij de huiskamers grote balkons waar ze eventueel lekker buiten zullen kunnen zitten.

En nu nog wachten op de versoepeling van de bezoekregels, maar ja, dat is aan het kabinet.