Prikbord

Hieronder kan ook uw oproep staan, rijp en groen door elkaar stukjes die mensen met elkaar willen delen. Prik uw tekst erbij door het op te sturen naar webredactie@tuindorpkerk.nl

JobHulpMaatje zoekt maatjes


JobHulpMaatje is er voor mensen die op zoek zijn naar een baan of die niet op hun plek zitten. Werkloos zijn is heftig en heeft niet alleen invloed op de werkzoekende, maar ook op zijn/haar omgeving. Wij geven de werkzoekende een steuntje in de rug en helpen hem/haar op weg naar (vrijwilligers)werk.

Lees meer...

Lintje voor scriba Len Borgdorff en Toos Ester

Ook in de Tuindorpkerk is de lintjesregen vandaag neergedaald. Het heeft de koning behaagd te benoemen als Lid in de Orde van Oranje-Nassau, de Heer Len Borgdorff en  Mevrouw Toos Ester. 

Lees meer...

Een engel bij het graf

“Stop all the clocks, cut off the telephone 1”, dichtte Auden herkenbaar voor een mens die net een geliefde heeft verloren. Voor jou dooft dan het licht en “ze moeten die honden maar een vette kluif geven, je kunt het geblaf niet meer aanhoren (Auden)”. De stilte van de dood is je overvallen. Ook de God in jou is dood. De gruwelijke waarheid is alleen dat de wereld om ons heen zich bitter weinig van je aantrekt.

Lees meer...

De PKN zoekt een Medewerker Informatie- en Archiefbeheer

De Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Medewerker Informatie- en Archiefbeheer die voor minimaal 1 jaar op nader overeen te komen dagen of dagdelen per week de archieven van de Protestantse Kerk up-to-date wil houden.

Lees meer...