Prikbord

Hieronder kan ook uw oproep staan, rijp en groen door elkaar stukjes die mensen met elkaar willen delen. Prik uw tekst erbij door het op te sturen naar webredactie@tuindorpkerk.nl

Naar de kerk in Nelson

We hadden besloten om het niet te doen, maar omdat consequent gedrag bij de duivel uitkomt, omdat ik hier niet dagelijks kom, omdat ik nieuwsgierig was, omdat ik mijn verre nicht niet teleur wil stellen en omdat de tijd het waarschijnlijk net toeliet, omdat een navigator in de auto zoiets wel heel makkelijk maakt, bezochten we op zondag 27 oktober toch maar de Reformed Church in Nelson. 

Lees meer...

Advents-Kerstviering voor ouderen

Wij nodigen de ouderen rond de Nieuwe Kerk en de Tuindorpkerk van harte uit voor de gezamenlijke advents – kerstviering. Dit vieren we op donderdag 19 december in de Nieuwe Kerk, Bollenhofsestraat 138a. Vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom, de viering begint om 16.30 uur.

Lees meer...

Wijkreisje rondom Nieuwe Kerk – Tuindorpkerk 18 juni 2019

We gaan op dinsdag 18 juni weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld:

Lees meer...

Huis in de Wijk activiteit: Zaterdag 21 september 10.00 – 12.00 u

Workshop Wandelcoaching: “ De sleutel tot succes ben jijzelf”  

Lees meer...

Les Murray overleden

Ik schreef een kleine haiku

Ik schreef een kleine haiku
getiteld De Springfields:

Lood druppelt uit
een brandend weidehek.
Hun Burgeroorlog.

Lees meer...