Huis in de Wijk activiteit: Zaterdag 21 september 10.00 – 12.00 u

Workshop Wandelcoaching: “ De sleutel tot succes ben jijzelf”  

Wat doen we tijdens de workshop Wandelcoaching?, Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die zich open stelt voor persoonlijke ontwikkeling en groei en voor nieuwe mogelijkheden waardoor je steviger in je schoenen leert staan en te doen wat echt bij jou past, waardoor je de dingen met meer ontspanning en plezier doet. Voor wie iets wil leren over coachen in de natuur, is deze workshop ook geschikt.

Wat is wandelcoaching precies?
In de natuur voel je verbinding met jezelf en leer je anders te kijken naar de dingen, waardoor je tot eenvoudige oplossingen komt voor de dingen waar je soms als een berg tegenop ziet. De natuur geeft ons rust, ruimte en nieuwe inzichten, waardoor je in staat bent om aandachtig en zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken. Je bent goed zoals je bent en je bent uniek met jouw talenten!
Tijdens deze workshop doen we diverse oefeningen in de natuur, individueel, in 2- en 3 tallen en in de groep. We wandelen in de prachtige omgeving van Landgoed Rhijnauwen in Bunnik.
Wanneer?
Zaterdag 21 september van 10.00 – 12.00 u, daarna gelegenheid om samen koffie te drinken en ervaringen te delen op het terras bij Stay Okay.
Waar?
Rhijnauwen: verzamelen tussen 9.45 en 10.00 u bij de poort van de StayOkay.
Opgave en info bij:
Annemiek van der Niet
030-6585582
06-34710871
annemiekvanderniet@hetnet.nl


Annemiek van der Niet is naast koordirigent, organisator van workshops en zangwandelreizen, loopbaan & wandelcoach. Ze heeft als dirigent en als coach ruime ervaring opgedaan in het werken en begeleiden van mensen op zowel individuele basis als in groepsverband.