Makkelijk collectebonnen bestellen

Makkelijk collectebonnen bestellen via de website van de PGU

Kent u het gemak al van collectebonnen? Nooit meer te weinig (klein)geld voor de collecte en u kunt het bedrag als gift aftrekken van de belasting. Collectebonnen zijn er in de waarden € 0,50, € 1, € 1,50, € 2,50 en € 5. Het bestellen van collectebonnen is heel makkelijk via de webshop van de PGU (Protestantse Gemeente Utrecht). Na het invullen van uw naam en adresgegevens, kunt u via IDEAL betalen. De collectebonnen heeft u na een paar dagen in de bus.

Nog makkelijker: abonnement op collectebonnen

U koopt regelmatig collectebonnen, maar na het uitgeven van de laatste bonnen vergeet u nieuwe te bestellen? Of u bent nog geen gebruiker van collectebonnen, maar het overkomt u regelmatig dat u geen muntgeld heeft voor de collecte? Aan al dat ongemak kunt u nu een einde maken door een abonnement te nemen op collectebonnen.

 

Hoe werkt het? Op de website van de Protestantse Gemeente Utrecht (PGU) vindt u een rubriek Geldzaken. Daar kunt u een bestelformulier openen waarop u precies kunt invullen welke coupures en welke aantallen u per kwartaal wenst te ontvangen. Betaling verloopt via automatisch incasso, waarbij het bedrag een week van te voren van uw rekening wordt afgeboekt. U ontvangt de nieuwe kaarten aan het begin van ieder kwartaal. Meer informatie: www.pgu.nu > geldzaken > collectebonnen, rechtstreeks: www.pgu.nu/collectebonnen of neem contact op met het kerkelijk bureau PGU: (030) 27 37 540, e-mail: bestuurssecretariaat@protestant-utrecht.nl