Muziek in de kerk

Cantorij

Cantate Domino canticum novum - Zing voor de Heer een nieuw lied [psalm 96]
 
Tuindorpkerk 17De Cantorij van de Tuindorpkerk bestaat in de huidige vorm sinds 2014 en wordt gevormd door een groep enthousiaste, betrokken gemeenteleden.Onder leiding van cantor-organist Dorien Schouten repeteert de Cantorij wekelijks om regelmatig mee te werken aan de kerkdiensten. Behalve op de kerkelijke feestdagen en een aantal zondagochtenden door het jaar, zingen de Cantorij ook in de vespers van de eerste zondag van de Advent en 40-dagentijd.

Repetities: Donderdagavond 19.30-21.00 uur in de Tuindorpkerk

Wilt u een keer mee komen zingen op donderdag? Van harte welkom, de deur onder de toren is open. Of neem contact op met Dorien Schouten voor meer informatie: dorienschouten@gmail.com  / 06-11924515

 

'Psalmen van nu' door jongerenmuziekgroep

Er zit muziek in onze kerk! Naast het mooie orgel en de cantorij kunnen we ook regelmatig genieten van andere muziek op piano, fluit, saxofoon en gitaar. Een nieuw vast onderdeel van onze diensten vormt de bijdrage door de muziekgroep van onze jongeren. Met enige regelmaat wordt er in de diensten door onze jongeren één van de nieuw 'Psalmen van Nu' gespeeld en gezongen. Dit onder leiding van David van Dijk, die voor de diverse muziekinstrumenten mooie arrangementen componeert.

Lees meer...